!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, June 29, 2014

De Nederland won een dramatische overwinning op Mexico in de Ronde van 16 World Cup

De Nederland won een dramatische overwinning op Mexico in de Ronde van 16 World Cup in 2014. Oranje's 2-1 overwinning op El Tri dankzij een straf die ze kunnen in blessuretijd.

In de wedstrijd in Estadio Castelao, Fortaleza, zondag (29/06/2014), Mexico creëerde meer kansen in de eerste helft. Echter, tot rust, de score niet bril veranderen.

Mexico uiteindelijk winnen bij het ​​begin van de tweede helft. Giovani Dos Santos schoot de Nederlandse doelman en gaf hen de leiding met 1-0.

Wanneer Mexico staat op het punt van de overwinning, ze in plaats daarvan toegegeven. Doel Wesley Sneijder in de laatste minuut van de normale tijd naar Nederland te redden.

Het drama echt gebeurde in blessuretijd. Nederlanders krijgen een penalty na een overtreding op Robben. Klaas-Jan Huntelaar, die liep als een beul met succes uitvoering van hun taken en wees een winnaar Nederland.

Deze overwinning Nederland doorgegeven aan de kwartfinales. Zij zullen naast spelen de winnaar van het duel Costa Rica versus Griekenland.

het spel

Mexico eerst een kans in de tweede minuut. Miguel Layún probeerde zijn geluk door middel van een lange-afstands schot, maar de bal stuiterde over de lat.

Layún doen drie minuten later eveneens. Echter, dit keer zijn brede schoot aan de kant van het net.

Mexico bleef op bijna winnen in de 17e minuut. Hector Herrera krijgt een pass van Oribe Peralta in het Nederlandse strafschopgebied eenmaal beheerst de bal voordat de aftrap horizontaal. Maar, Herrera trapt de bal afweek lichtjes.

Mexico bedreiging voor de Nederlandse doelstelling weer in de 24e minuut. Lange afstand schot dwong doelman Carlos Salcido Jasper Cillessen maken bevrijding. Cillessen ook in staat om het bedrijf van Dos Santos een paar minuten later anticiperen.

Invasie van Mexico opnieuw genereren mogelijkheden wanneer het spel ging de 42e minuut. Samenwerking Peralta Andres Guardado en Dos Santos afgerond, maar kon nog steeds Cillessen Dos Santos schot te keren.

New Mexico hard werken om doelen te produceren wanneer de tweede helft lopen drie minuten. Dos Santos vuurde een schot van buiten het strafschopgebied, die niet Cillessen kon worden bereikt en de bal dringt de onderste hoek van het Nederlandse doel.

In de 56e minuut, Mexico kans om zijn voorsprong te verdubbelen door middel van een lange-afstands schot Peralta. Echter, dit keer Cillessen in geslaagd om de ronde lederen vangen.

Mexico doelman Guillermo Ochoa, het maken van belangrijke redding een minuut later. Hij verdreef flick Stefan de Vrij dichtbij. De bal dan de spelers weggegooid polen en Mexico.

Nederlandse links onvermijdelijk verhoging van de intensiteit van hun aanvallen. Ze hebben een goede kans in de 74e minuut toen Robben te dringen in het strafschopgebied Mexico. Robben voorbij Rafael Marquez, maar de voltooiing ervan werd gedwarsboomd Ochoa.

Nederland eindelijk in staat om gelijk in de 87e minuut. Vanaf hoekschop situatie, Sneijder Huntelaar pakte de feedback header met een hard schot van binnen de zestienmeter. Ochoa kon alleen de netto vibrerende gelijmde. Nederland 1, Mexico 1.

Het drama voortgezet wanneer het spel de tweede minuut van de blessuretijd is ingegaan. De scheidsrechter wees naar de plek na het zien van Robben gedaald Marquez in de zestienmeter.

Deze straf omgezet in doelpunten van Huntelaar. Het schot naar links en tegelijkertijd gek Ochoa Nederlandse overwinning.

lineup
Nederland: Cillessen; Blind, Vlaar, De Vrij, Verghaegh (Depay 56 '); Wijnaldum, De Jong (Martins Indi 9 '), Kuyt; Sneijder; Van Persie (Huntelaar 76 '), Robben

Mexico: Ochoa; Rodriguez, Marquez, Moreno (Reyes 46 '); Aguilar, Herrera, Salcido, Guardado, Layún; Dos Santos (Aquino 61 '), Peralta (Hernandez 75')

Vakantie Waterbom Jakarta, trans studio bandung, Universal Studios Singapore

Bersilaturakhim met onze ouders en broers en zussen kunnen het leven en levensonderhoud te verlengen
De hemel is onder de hiel van je moeder (uw ouders) lucht onmiddellijk Eid-bericht om hen onmiddellijk Ticket on line
De tweede zegen zegeningen die God afhankelijk mensen die we TUS, snel terug naar huis onmiddellijk te kopen vliegticket Eid al-Fitr op de lijn
Bersilaturahim (Eid) met de Vader en Moeder in het dorp om een vliegticket online kopen
Kaartverkoop scala aan entertainment, vliegtuig-, spoorweg, Hotel kamers over de hele wereld, ook in de stad Medina en Mekka voor de Hadj / Umrah in Saoedi-Arabië
Noodzaak Tickets verschillende Entertainmnet zoals Universal Studios Singapore, Waterbom Jakarta, Kidzania, solodebuut Bastian Staal, Trans Studio Bandung, Independence Party in 2014, Jungleland, Piraves de eerste, We the Festival in 2014, Star Trek het beurscomplex, en ook moet een ticket Aircraft, trein (in Java, Indonesië), en hotelkamers over de hele wereld, evenals andere concerten in diverse entertainment / amusement plaatsen in Indonesië) kopers vliegtarieven bevestiging kan worden verstuurd via e-mail of een korte massage / sms op de mobiele telefoon (mobiele telefoon) blijkt genoeg deze bevestiging van de mobiele telefoon die u op de luchthaven. Voor het boeken van hotelkamers over de hele wereld, waaronder hotelkamers in Medina en de heilige stad Mekka, Saoedi-Arabië voor moslims die willen gaan lucht-Umrah of Haj, waaronder hotels in Bali, New York, Parijs, Londen, Moskou, Jeruzalem, Beijing, Shanghai, Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Tokio, en duizenden andere hotels over de hele wereld, ook in de olie-stad Balikpapan, Oost-Kalimantan (kopen op lijn in advertenties op blogs: http://newsandfeaturesonindonesia.blogspot.com /