!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, June 29, 2014

Costa Rica zal worden geconfronteerd met Nederland in de World Cup kwartfinales

Costa Rica zal worden geconfronteerd met Nederland in de kwartfinales van het WK 2014 in Brazilië na het verslaan van Griekenland 5-3 op strafschoppen.

De wedstrijd eindigde 1-1 in de 90e minuut en de score veranderde niet na extra tijd in de Arena Pernambuco, Recife.

Costa Rica ging vooruit door Bryan Ruiz doel, maar de gelijkmaker met een kick Griekenland Sokratis Papastathopoulos.

Costa Rica om te spelen met 10 man nadat Oscar Duarte krijgen van een tweede gele kaart in de 66e minuut.

In de penalty shootout, Theofanis Gekas mislukte Griekse spelers scoorden en spits Joel Campbell en Michael Umana van Costa Rica bezegelde de overwinning vroeg maandag pm (30/06).

Voorheen Nederland Klik dramatisch verslaan Mexico 2-1 en zorgen voor een ticket naar de kwartfinales.

Holland scoorde twee doelpunten in de laatste minuut na Mexico unggl 0-1 tot de 88ste minuut.

Costa Rica viert overwinning

De straten in de hoofdstad van Costa Rica, San Jose, gevuld met voetbalfans werden de overwinning van hun nationale team in het WK 2014 te vieren.

Klik op Costa Rica versloeg Griekenland met 5-3 in een penalty shootout na de wedstrijd normale tijd plus extra tijd eindigde 1-1.

Met dit resultaat, Costa Rica te kwalificeren voor de kwartfinales van het WK voor het eerst in de geschiedenis. In de kwartfinales, zullen zij het ​​gezicht van de Nederland.
"We hebben geschiedenis. Wat wij doen is een schoonheid," zei coach Jorge Luis Pinto.

"Deze overwinning is voor alle mensen in Costa Rica", aldus Pinto.
geheime overwinning

Tienduizenden mensen verzamelden zich voor San Jose juist in grote schermen om het spel dramatisch einde kijken.

De viering zal naar verwachting duren tot 's avonds lokale tijd.

Pinto zei dat ze kon winnen op sancties voor de tegenstander bestudeerd te hebben.

"We oefenen strafschoppen eerder en we de tegenstander bestudeerd hebben. Omdat het ons werk 100%," zei hij.

"Het was een dramatische overwinning, het spel is erg moeilijk. Er zijn momenten dat we domineerde het spel, maar er zijn momenten waar ze domineren., Maar we zijn sterk en kan verder gaan dan het," zei Pinto. BBC

Discount Tickets voor Waterbom Jakarta, trans studio bandung, Universal Studios Singapore, vliegtuig, trein, hotel

Bersilaturakhim met onze ouders en broers en zussen kunnen het leven en levensonderhoud te verlengen
De hemel is onder de hiel van je moeder (uw ouders) lucht onmiddellijk Eid-bericht om hen onmiddellijk Ticket on line
De tweede zegen zegeningen die God afhankelijk mensen die we TUS, snel terug naar huis onmiddellijk te kopen vliegticket Eid al-Fitr op de lijn
Bersilaturahim (Eid) met de Vader en Moeder in het dorp om een vliegticket online kopen
Kaartverkoop scala aan entertainment, vliegtuig-, spoorweg, Hotel kamers over de hele wereld, ook in de stad Medina en Mekka voor de Hadj / Umrah in Saoedi-Arabië
Noodzaak Tickets verschillende Entertainmnet zoals Universal Studios Singapore, Waterbom Jakarta, Kidzania, solodebuut Bastian Staal, Trans Studio Bandung, Independence Party in 2014, Jungleland, Piraves de eerste, We the Festival in 2014, Star Trek het beurscomplex, en ook moet een ticket Aircraft, trein (in Java, Indonesië), en hotelkamers over de hele wereld, evenals andere concerten in diverse entertainment / amusement plaatsen in Indonesië) kopers vliegtarieven bevestiging kan worden verstuurd via e-mail of een korte massage / sms op de mobiele telefoon (mobiele telefoon) blijkt genoeg deze bevestiging van de mobiele telefoon die u op de luchthaven. Voor het boeken van hotelkamers over de hele wereld, waaronder hotelkamers in Medina en de heilige stad Mekka, Saoedi-Arabië voor moslims die willen gaan lucht-Umrah of Haj, waaronder hotels in Bali, New York, Parijs, Londen, Moskou, Jeruzalem, Beijing, Shanghai, Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Tokio, en duizenden andere hotels over de hele wereld, ook in de olie-stad Balikpapan, Oost-Kalimantan (kopen op lijn in advertenties op blogs: http://newsandfeaturesonindonesia.blogspot.com /